Inga goda nyheter

Vart börjar man.. det blev tyvärr inga valpar hos oss denna gång. Efter en lång helg där öppningsstadiet varit tydligt igång men utan att det kom några valpar så tog jag kontakt med djursjukhuset för rådgivning. Dom tyckte jag kunde avvakta tills idag, då Penny trots allt mått bra under hela tiden och ingen har varit avvikande förutom att det har gått lite långsamt.

Imorse drog det äntligen gäng med riktiga värkar och vi tänkte att nu kommer dom äntligen! Penny kämpade på men utan resultat. Vi bestämde oss för att åka ner till djursjukhuset i Sundsvall och vid första undersökningen så såg allt bra ut. Pennys värden var fina, man hörde hjärtljud och allt verkade bra. Vi bestämde oss för att göra en röntgen för att bestämma hur vi skulle gå vidare och vi blev alla förvånade när det visade sig att det bara fanns en valp i magen.

Penny fick värkstimulerande för att få hjälp med att krysta ut den stora valpen och det verkade fort – inom 2-3 minuter kom det en pojke.

Dessvärre var den livlös och hade mycket vätska / slem i luftvägarna och lungorna. Veterinären och sköterskorna kämpade på med honom en stund men det fanns inget att göra.

Nu har luften fullkomligen gått ur oss och vi åker hem för att vila och landa i detta. Självklart kommer jag ta kontakt med alla er som visat intresse men nu ska jag först och främst ägna mig åt penny och se till så att hon mår bra genom detta.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s