Slutspurt

Nu är vi inte på slutspurten! Penny är fortfarande pigg och alert och verkar inte särskilt besvärad nu heller, trots att det bara är dagar kvar. Hon hänger gärna med på promenaderna, äter allt som bjuds och känns ungefär som vanligt. Lite flåsig ibland och hon sover såklart en del men i övrigt märker jag inte så stor skillnad. Magen känns inte så jättestor, vilket kanske är en bidragande orsak till att hon är så obesvärad.

Valprummet står hur som helst redo men hon har inte varit intresserad av att bädda eller boa på något vis ännu. Pälsen på magen faller av i snabb takt nu och hon njuter när jag kommer med kammen och pysslar om henne lite 🙂

Jag har varit lite krasslig den senaste veckan så nu siktar vi på att vila oss i form här dom sista dagarna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s